Proveïdor professional i preferent per a les empreses

Som líders en projectes de recobriments industrials arreu del món.

Empresa dedicada als serveis de recobriments industrials, realitzant serveis de tot tipus per als nostres clients com; paviments, sorrejat, revestiments de façana, tractaments anticorrosió i molt més.


Empresa Apligo va començar la seva activitat el 1978, amb l'objectiu de ser proveïdor per al manteniment industrial d'empreses de tot Espanya.

Renovant-se cada any per ser la millor empresa de serveis de manteniment industrial, treballem amb els millors productes del mercat el que ens fa poder oferir un servei de qualitat cada vegada més complex i adaptant-se a les necessitats de cadascun dels nostres clients. Això ha desembocat en que el nostre ventall de treballs per a empreses s'ha anat estenent així poder oferir més servei a totes les empreses no només a nivell Nacional.

En qualsevol projecte que treballem, el primordial per a nosaltres és escoltar els problemes i observar els factors climàtics o físics de materials, per poder oferir la millor solució als nostres clients.

A la nostra disposició comptem sempre amb un comercial tècnic que ens aconsellarà en l'aplicació dels productes, sempre tenint en compte aquells amb un menor impacte en el medi ambient.

Dins Apligo portem el nostre negoci de manera responsable i respecte cap a les persones, amb la visió de ser un proveïdor professional i preferent per a les empreses, no només a causa del nostre tracte a la persona sinó també per la forma en què exercim el nostre treball , destacant serietat i professionalitat.


Contacta'ns

GRANOLLES - C/JOSEP UMBERT, 130 - 08402 - GRANOLLERS

TARRAGONA - CARRER DE L`ALZINAR Nº43C - 43152 - PERAFORT

Email: info@aplicacionsgomez.es

O mitjançant el formulari de contacte